Home fragrance of Maison Bereto to fill your house with a wonderful fragrance .
.
#homefragrance #diffuseur #maisonbereto #homedesign #homedecoration #homedecor #diffuser
23 Oct 2019

Home fragrance of Maison Bereto to fill your house with a wonderful fragrance . .

Heel erg bedankt ! 
Wij vinden het superleuk , dat jullie met zovelen deelnamen aan onze actie week van de @weekvdbemode . 
De gelukkige winnaar van onze actie , zoals je kan zien in bijgevoegd filmpje , is Anja Dewachtere .👏🏻👏🏻 Anja ontvangt een waardebon van Smits Studio voor 250 euro. 
Wij kijken er naar uit om je te stylen! 😍
.
#weekvdbemode #fashionstore #multibrandstore #belgischedesigner #belgianbrands #winnaar #winactie #belgianfashion #ikkoopbelgisch #shoplocal
21 Oct 2019

Heel erg bedankt ! Wij vinden het superleuk , dat jullie met zovelen deelnamen aan onze actie week van de @weekvdbemode . De gelukkige winnaar van onze actie , zoals je kan zien in bijgevoegd filmpje , is Anja Dewachtere .👏🏻👏🏻 Anja ontvangt een waardebon van Smits Studio voor 250 euro. Wij kijken er naar uit om je te stylen! 😍 .

These jacket in 🐫 is a perfect match with all your black and creme outfits or you can wear it more casually when you wear it on your jeans .
Do you like those jacket ? .

#fashionstore #multibrand #sustainablefashion #lookoftoday #outfitoftheday #trendy #winter2019
21 Oct 2019

These jacket in 🐫 is a perfect match with all your black and creme outfits or you can wear it more casually when you wear it on your jeans . Do you like those jacket ? .

Relaxen Op een ☔️ dag ! .
#smitsstudio #fashionstore #multibrand #rainyday #strandwandeling #sundaymood
20 Oct 2019

Relaxen Op een ☔️ dag ! .

Week van de Belgische mode.
 Last but not least ... Vergeet geen vleugje parfum als je de deur uitgaat in je nieuwe outfit 😉
De replica’s van Maison Margiela roepen allemaal herinneringen op : een strandwandeling, een luie zondagmorgend onder de satijnen lakens, een verblijf in een jazz club of de geur van tabaksbladeren en zacht leder, de geur op een bloemenmarkt,....
Wist jij dat een geur invloed heeft op je geest ? .
#weekvdbemode #belgischedesigner #maisonmargiela #perfum #fashionstore #multibrandstore #lifestyle
19 Oct 2019

Week van de Belgische mode. Last but not least ... Vergeet geen vleugje parfum als je de deur uitgaat in je nieuwe outfit 😉 De replica’s van Maison Margiela roepen allemaal herinneringen op : een strandwandeling, een luie zondagmorgend onder de satijnen lakens, een verblijf in een jazz club of de geur van tabaksbladeren en zacht leder, de geur op een bloemenmarkt,.... Wist jij dat een geur invloed heeft op je geest ? .

Week van de Belgische mode .
De jongste telg @smitsstudio is Wright . Zij vullen bij ons het vacuum op tussen de luxe labels en de ready-to-wear collecties. @wright_label werd geboren in een Belgische familie die al 3 generaties lang actief is in de textielproduktie. Sterk vakmanschap en hedendaagse design esthetiek worden hier verenigd. 
Zij laten zich niet beinvloeden door de trends maar tekenen outfits uit die de nadruk leggen op kwaliteitsvolle stoffen, vrouwelijkheid en 100% comfort. . 
Zoek jij ook tijdloze stukken waarin jij je zowel gekleed als ontspannen, elegant en comfortabel voelt ? 
WRIGHT 👍🏻 .
#wkvdbm #weekvandebelgischemode #designers #sustainable #wright #ikkoopbelgisch #shoplocal #weekvdbemode
17 Oct 2019

Week van de Belgische mode . De jongste telg @smitsstudio is Wright . Zij vullen bij ons het vacuum op tussen de luxe labels en de ready-to-wear collecties. @wright_label werd geboren in een Belgische familie die al 3 generaties lang actief is in de textielproduktie. Sterk vakmanschap en hedendaagse design esthetiek worden hier verenigd. Zij laten zich niet beinvloeden door de trends maar tekenen outfits uit die de nadruk leggen op kwaliteitsvolle stoffen, vrouwelijkheid en 100% comfort. . Zoek jij ook tijdloze stukken waarin jij je zowel gekleed als ontspannen, elegant en comfortabel voelt ? WRIGHT 👍🏻 .

Week van de Belgische mode .
Wouters en Hendrix in de spotlights @smitsstudio .
Wouters & Hendrix ontwerpen al sinds 1984 ongewone juwelen in hun Antwerps atelier. Met hun voorliefde voor het surrealisme gebruiken zij onverwachte materialen en technieken. 
Hun juwelen zijn draagbaar, een tikkeltje extravagant en ze benadrukken jouw versie van vrouwelijkheid. 
Elk juweel is een echte eyecatcher.
.
Als Smits Studio in 1994 opstartte, hebben wij de collectie van Wouters&Hendrix onmiddellijk opgenomen in ons aanbod . De juwelen matchen perfect bij onze eigenzinnige collecties . Ze maken jouw outfit helemaal af. .
#weekvdbemode #shoplocal #ikkoopbelgisch #woutershendrix #jewels #jewellery
16 Oct 2019

Week van de Belgische mode . Wouters en Hendrix in de spotlights @smitsstudio . Wouters & Hendrix ontwerpen al sinds 1984 ongewone juwelen in hun Antwerps atelier. Met hun voorliefde voor het surrealisme gebruiken zij onverwachte materialen en technieken. Hun juwelen zijn draagbaar, een tikkeltje extravagant en ze benadrukken jouw versie van vrouwelijkheid. Elk juweel is een echte eyecatcher. . Als Smits Studio in 1994 opstartte, hebben wij de collectie van Wouters&Hendrix onmiddellijk opgenomen in ons aanbod . De juwelen matchen perfect bij onze eigenzinnige collecties . Ze maken jouw outfit helemaal af. .

Week van de Belgische mode 
14|10 - 20|10 
Als klant ontvang jij bij ons in de winkel die week DE limited edition tote bag. Deze tas is gedesigned door @Kaart Blanche voor de week van de Belgische mode. .
#wkvdbm #weekvandebelgischemode #designer #kaartblanche #ikkoopbelgisch🇧🇪 #shoplocal #weekvdbemode
15 Oct 2019

Week van de Belgische mode 14|10 - 20|10 Als klant ontvang jij bij ons in de winkel die week DE limited edition tote bag. Deze tas is gedesigned door @Kaart Blanche voor de week van de Belgische mode. .

Week van de Belgische mode @smitsstudio 
A.F. Vandevorst in de spotlights.
.
Het juiste accessoire kan je outfit een echte upgrade geven . 
Wij zijn ❤️ op de schoenen en handtassen van @afvandevorst . Het zijn stuk voor stuk tijdloze, stijlvolle items, die je outfit naar een hoger niveau tillen. .
An Vandevorst en Filip Arickx onmoetten elkaar in 1987 op de eerste schooldag aan de Koninklijke Academie voor Schone kunsten in Antwerpen. Tien jaar later presenteren zij hun eerste collectie A.F. vandevorst in Parijs . Hun artistieke focus en toegewijde vakmanschap maken van elke schoen of kledingstuk echte parels, een must have , ...een collectors item. 
Hun handelsmerk “een rood kruis”
. 
#afvandevorst #designer #belgische designer #weekvandebelgischemode #ikkoopbelgisch #shoplocal #sustainablefashion
15 Oct 2019

Week van de Belgische mode @smitsstudio A.F. Vandevorst in de spotlights. . Het juiste accessoire kan je outfit een echte upgrade geven . Wij zijn ❤️ op de schoenen en handtassen van @afvandevorst . Het zijn stuk voor stuk tijdloze, stijlvolle items, die je outfit naar een hoger niveau tillen. . An Vandevorst en Filip Arickx onmoetten elkaar in 1987 op de eerste schooldag aan de Koninklijke Academie voor Schone kunsten in Antwerpen. Tien jaar later presenteren zij hun eerste collectie A.F. vandevorst in Parijs . Hun artistieke focus en toegewijde vakmanschap maken van elke schoen of kledingstuk echte parels, een must have , ...een collectors item. Hun handelsmerk “een rood kruis” . designer

Vandaag start de week van de Belgische mode bij Smits Studio. 
In de spotlights “christian Wijnants”
.

De eerste collectie, in onze winkel, selecteerde ik samen met @Christian Wijnants zelf. Hij heeft me van bij zijn prille begin weten te overtuigen van zijn eigenzinnige collectie. Zijn breiwerk , zijn handelsmerk, deed onmiddellijk veel harten van onze klanten sneller slaan. 
Christian Wijnants is meester in prints. Hij combineert ze tot vloeiende silhouetten waar de romantiek nooit ver weg is. 
Zijn visie : mooie kleren waarin vrouwen zich goed voelen . En of wij ons goed voelen in zijn creaties 😍. We zijn oprecht fier om Christian Wijnants in ons aanbod te kunnen opnemen . .
Winter 2019
Veel strepen in combinatie met bloemenprints, die met dikke penselen en olieverf op papier werden geschilderd en dan digitaal verwerkt . .
#weekvandbelgischemode #wkvdbm #christianwijnants #ikkoopbelgisch🇧🇪 #shoplocal #winter2019 #aw2019
14 Oct 2019

Vandaag start de week van de Belgische mode bij Smits Studio. In de spotlights “christian Wijnants” . De eerste collectie, in onze winkel, selecteerde ik samen met @Christian Wijnants zelf. Hij heeft me van bij zijn prille begin weten te overtuigen van zijn eigenzinnige collectie. Zijn breiwerk , zijn handelsmerk, deed onmiddellijk veel harten van onze klanten sneller slaan. Christian Wijnants is meester in prints. Hij combineert ze tot vloeiende silhouetten waar de romantiek nooit ver weg is. Zijn visie : mooie kleren waarin vrouwen zich goed voelen . En of wij ons goed voelen in zijn creaties 😍. We zijn oprecht fier om Christian Wijnants in ons aanbod te kunnen opnemen . . Winter 2019 Veel strepen in combinatie met bloemenprints, die met dikke penselen en olieverf op papier werden geschilderd en dan digitaal verwerkt . .

Smits Studio neemt deel aan de week van de Belgische mode 14|10 -20|10.
Wij willen hiermee de Belgische designers, showrooms, fashion industrie promoten. 
Als klant kan ook jij de lokale economie steunen . .
Vind jij het ook aangenaam winkelen bij ons in de winkel ?
Tag dan 2 van jouw vriendinnen onder deze post en maak zo kans op een WAARDEBON van 250 euro ! .
#weekvandebelgischemode #wkvdbm #belgischedesigners #designers #ikkoopbelgisch🇧🇪 #christianwijnants #afvandevorst #maisonmargiela #wright #woutershendrix
12 Oct 2019

Smits Studio neemt deel aan de week van de Belgische mode 14|10 -20|10. Wij willen hiermee de Belgische designers, showrooms, fashion industrie promoten. Als klant kan ook jij de lokale economie steunen . . Vind jij het ook aangenaam winkelen bij ons in de winkel ? Tag dan 2 van jouw vriendinnen onder deze post en maak zo kans op een WAARDEBON van 250 euro ! .

We are proud to tell you that ... 2 Belgian designers @christianwijnants and @woutershendrix, ...of who we are absolute fan and who we sell in our shop, are nominated for the Belgian Fashion Award! 👏🏻👏🏻
.
Do you like them as much as we do ? .
#belgiandesigners #belgianfashionawards2019 #woutersenhendrix #christianwijnants #jewels #jewellery #fashion #ikkoopbelgisch🇧🇪 #shoppinglocal #designeroftheyear2019 #designeroftheyear
11 Oct 2019

We are proud to tell you that ... 2 Belgian designers @christianwijnants and @woutershendrix, ...of who we are absolute fan and who we sell in our shop, are nominated for the Belgian Fashion Award! 👏🏻👏🏻 . Do you like them as much as we do ? .

Onze aankopen voor volgende zomer kunnen we bijna afsluiten . Als laatste komen de aankopen van de accesoires aan bod want ook dit willen wij mooi laten matchen met onze zorgvuldig gekozen outfits .
.
Gisteren was de zomercollectie van Wouters en Hendrix aan de beurt. 🙈 zo mooi... wij kunnen nauwelijks wachten tot het zomer wordt .
Hun thema “Iplay” 😉. .
.
#fashionstore #multibrand #innovativeselection #modern #timeless #woutersenhendrix #designer #jewellery #jewels
10 Oct 2019

Onze aankopen voor volgende zomer kunnen we bijna afsluiten . Als laatste komen de aankopen van de accesoires aan bod want ook dit willen wij mooi laten matchen met onze zorgvuldig gekozen outfits . . Gisteren was de zomercollectie van Wouters en Hendrix aan de beurt. 🙈 zo mooi... wij kunnen nauwelijks wachten tot het zomer wordt . Hun thema “Iplay” 😉. . .

Focus on quality and comfortable cuts 
In store and selected articles online www.smitsstudio.be .
09 Oct 2019

Focus on quality and comfortable cuts In store and selected articles online www.smitsstudio.be .

Stylish | elegant | clean .
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019 #shoplocal #weekvandebelgischemode @smitsstudio
08 Oct 2019

Stylish | elegant | clean . . @smitsstudio

Week van de Belgische Mode 
Winkel bij Smits Studio en win. 
#smitsstudio #proudparticipant 
Stay tuned !
.
#weekvandebelgischemode #ikkoopbelgisch #proudparticipant #shoppinglocal #thanks
08 Oct 2019

Week van de Belgische Mode Winkel bij Smits Studio en win. Stay tuned ! .

Weekend vibes .... I put on my dancing shoes 💃🏾
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
04 Oct 2019

Weekend vibes .... I put on my dancing shoes 💃🏾 .

Week van de Belgische mode van 
14|10 - 20|10 
Wij @smitsstudio zijn trotse deelnemer.
Leuke verrassingen die week . Stay tuned ! .
#Weekvdbmode #belgiand esigners#shoplocal #be proud Of all fhese belgian talents. #belgiandesigners #belgianbrands
04 Oct 2019

Week van de Belgische mode van 14|10 - 20|10 Wij @smitsstudio zijn trotse deelnemer. Leuke verrassingen die week . Stay tuned ! . esignersproud Of all fhese belgian talents.

Winter is coming ... keep it warm .
In store and online www.smitsstudio.be .
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
02 Oct 2019

Winter is coming ... keep it warm . In store and online www.smitsstudio.be .

Purple rain .... the forecast winter 2019 .
Go for bright colors this winter, these colors make you happy . .
.
In store and selected articles online www.smitsstudio.be
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
01 Oct 2019

Purple rain .... the forecast winter 2019 . Go for bright colors this winter, these colors make you happy . . . In store and selected articles online www.smitsstudio.be .

Fashion weekend Paris to select the most beautiful things for you for summer 2020 . .
.
#fashionstore #multibrandstore #designers #summer2020 #followthebuyers🔝
27 Sep 2019

Fashion weekend Paris to select the most beautiful things for you for summer 2020 . . .

FASHION DISCOVERY DAYS .
A lot of winter white items , from white to buttermilk to vanilla. 
Your outfit looks luxury and stylish .
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
27 Sep 2019

FASHION DISCOVERY DAYS . A lot of winter white items , from white to buttermilk to vanilla. Your outfit looks luxury and stylish . .

FASHION DISCOVERY DAYS
Vandaag zijn we open tot 21 u .
Ontdek onze wintercollectie, laat je stylen, geniet van een ontspannende avond met bubbles en bites . .
Vergeet de streetwear deze winter , netjes opgekleed is weer cool!
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
26 Sep 2019

FASHION DISCOVERY DAYS Vandaag zijn we open tot 21 u . Ontdek onze wintercollectie, laat je stylen, geniet van een ontspannende avond met bubbles en bites . . Vergeet de streetwear deze winter , netjes opgekleed is weer cool! .

FASHION DISCOVERY DAYS
26|09 late evening shopping - 27|09 - 28|09 .

Aren’t you also a fan of all the prints dresses ? 
In our collection you find a balance , elegant fabrics, natural colors , pures lines .
.
#fashionstore #smitsstudio #onlinestore #multibrandstore #fashion #beauty #sustainablefashion #trendy #designers 
#ootd #goodvibes #summer #winteroutfit #denim #styleinspo #shoppingaddict #currentlywearing #instastyle #lookgoodfeelgood #winter2019
25 Sep 2019

FASHION DISCOVERY DAYS 26|09 late evening shopping - 27|09 - 28|09 . Aren’t you also a fan of all the prints dresses ? In our collection you find a balance , elegant fabrics, natural colors , pures lines . .