.

Chabaud

De exclusieve parfumlijn van Chabaud

Chabaud is een merk van nicheparfums en wordt ontwikkeld door een Franse familie in Montpellier. Tenmidden van de traditie en de passie voor parfums zit puur vakmanschap. De verfijnde geuren die ontwikkeld worden zijn elk uniek en vind je nergens anders. In 2012 werd het merk nieuw leven ingeblazen en in 2013 werd het opnieuw geïntroduceerd op een nichebeurs in Milaan. Het assortiment aan parfums is zo populair dan ze nu wereldwijd te verkrijgen zijn, zowel in Europa, Afrika als de Verenigde Staten.

De visie van Chabaud

Het traditionele erfgoed van de Franse Parfumerie en de typische creativiteit van Chabaud biedt de mogelijkheid speciale producten op de markt te brengen. Unieke creaties als het ware. De makers geloven dat een goed parfum altijd komt met een geweldig verhaal. Bijvoorbeeld wanneer je hart sneller gaat slaan van een geur. Of wanneer hij een herinnering, droom of verlangen oproept. Met zijn suggestieve kracht wordt het verleden herschreven, dromen van de toekomst gemaakt en ideeën gedeeld.

Elk Chabaud product wordt volledig in Frankrijk geproduceerd. Er schuilt dan ook echt vakmanschap in elk flesje. De flesjes op zich zijn sober en stijlvol, een look die het parfumhuis wil uitstralen. De geuren in de flesjes zijn aantrekkelijk door hun puurheid en gesofisticeerd karakter. 

Bij Smits Studio vind je de volledige collectie aan parfums, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk het Chabaud online aanbod. 
Graag wat meer advies omtrent de parfums. Je bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk advies.