.

Carven

De geschiedenis achter de Carven parfums

Madame Carven was een verwoed reizigster die niet aarzelde haar jurken te gebruiken als een formidabel notitieboekje voor haar souvenirs. Ze reisde de hele wereld rond en creëerde meer dan 25 000 jurken die nauw verbonden zijn met haar reizen. Je vindt dan ook telkens aspecten van de bestemmingen terug in haar ontwerpen, hetzij door de motieven, de snit of de naam van haar creaties.
De nieuwe lijn parfums van het merk zijn een eerbetoon aan de oprichtster en daarmee ook geïnspireerd op haar reizen.

Carven, geuren van de wereld

De zeven geuren van Carven, vertegenwoordigen 7 bestemmingen over de hele wereld. We zetten de favoriete bestemmingen van de ontwerpster even voor jullie op een rijtje:

Seville, is bloemig groen en muskusachtig. De subtiliteit van Neroli en de frisheid van Wingerd komen samen in een teder en krokant hart.

Florence, is floriëntaals bloemig en poederachtig. De mediterrane zoetheid van Heliotroop vermengt zich met de groene frisheid van Magnolia.

Izmir, is bloemig, oriëntaals en rozig. Weelderige roos en Benzoë vormen samen een oriëntaals, houtachtig en rokerig geurspoor.

Bangalore, is houtachtig, bloemig en kruidig. Het romige karakter van Sandel hout in combinatie met de vibrerende geur van kruidnagel voor een parfum vol contrasten.

Sao Paulo, is amberachtig gourmand. Een sensueel, hypnotiserend parfum, danzij de geur van Rum en Tonkaboon.

Mascate, is oriëntaals en amberachtig. Een vintage amberachtig parfum met het poederige accent van de lippenstiften van weleer.

Manille, is houtachtig en kruidig. Een parfum dat tegelijkertijd donker en licht is: de groene en friszure geuren van carambola verlichten de topnoot, terwijl Patchouli betoverende noten aan de geur toevoegt.

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk het Carven aanbod online.
Altijd welkom in de winkel voor persoonlijk advies, aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.