.

Opportuno

Minimalistisch design bij Opportuno

De ontwerper van Opportuno is geboren in New York en heeft Colombiaanse roots. Momenteel woont hij in Amsterdam, waar hij ook zijn collecties ontwerpt. Het merk staat bekend voor zijn minimalistisch design en comfortabele functionaliteit. Het is ideaal voor mensen die van strakke lijnen houden.

Opportuno gaat voor pasteltinten

Fris als de lente. Zo kan je de nieuwe zomercollectie van Opportuno beschrijven. Met tinten als pastelroze, groen, lichtblauw, wit, lichtgrijs en felgroen fleurt deze collectie jouw kleerkast volledig op. Net zoals altijd staat ook dit seizoen het kasjmier breiwerk centraal. De ontwerper van het merk geeft duidelijk de voorkeur aan natuurlijke materialen, want naast kasjmier bestaat de collectie voornamelijk uit lichte katoen en linnen. 

Deze eenvoudige maar adembenemende collectie vertegenwoordigt het no-nonsense Hollands ontwerp. Opportuno blijft seizoen na seizoen trouw aan zijn strakke stijl. Simplistisch, comfortabel en zeer stijlvol. Toch slaagt de ontwerper er telkens in zijn strak uitziende stukken te transformeren tot echte eyecatchers. Dit doet hij door het gebruik van felle kleuren, speciale stoffen of een aparte snit. 

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Opportuno online aanbod. 
Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

<< ga terug naar trendy collecties