.

Nanushka

Moderne high-end fashion bij Nanushka

Nanushka is de bijnaam van hoofddesigner Sandra Sandor. De ontwerpster is geboren en opgevoed in Budapest, Hongarije. Ze studeerde af bij de London College of Fashion in 2005.  Kort daarna richtte ze haar eigen label op. Het merk nam een aanzienlijke sprong vooruit wanneer Peter Baldaszti, Sandra’s levenspartner, zich bij de firma voegde en CEO werd.

Comfortabel en vrouwelijk met Nanushka

De eerste Nanushka collectie was een mix van zelfverzekerd gemak en subtiele vrouwelijkheid. Waar het Oosten het Westen ontmoet, zo ook put de ontwerpster inspiratie uit de spirituele reis doorheen culturen en tijd. De ontwerpster combineert moeiteloos gemak met elegantie. Ze maakt moderne en wispelturige mode met net dat tikkeltje extra. Elk seizoen opnieuw maakt ze een bijzonder mooie en vaak ook speciale stofkeuze. Dit zorgt ervoor dat de strakke silhouetten een echte eyecatcher worden. 

Wat kan je verwachten van deze collectie?
Veel hoge taillebroeken, cropped tops, lange mantels, breiwerk is de mooiste kleuren en bovenal een geheel dat perfect in harmonie is. De collectie wordt ontworpen in Budapest en geproduceerd in Europa. Daarom kan je steeds rekenen op het beste vakmanschap en luxueuze materialen. Het merk is zeer populair, zowel bij jong als oud en wordt verkocht in meer dan 30 landen, zowel online als in speciaalzaken.

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Nanushka online aanbod.
Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

<< ga terug naar trendy collecties