.

Misha

Stijlvolle en elegante avondkleding

Michelle Aznavorian was 19 wanneer ze haar eerste bedrijfje opstartte. Namelijk een eBay winkel waar ze tweedehands designer kleding verkocht.  Toen ze 22 was had ze haar eigen studies betaald aan de school of fashion in Melbourn en was ze klaar om aan haar solo avontuur te beginnen. Zo ontstond het merk Misha.

MISHA COLLECTION startte in Michelle’s familie garage in Melbourne.  Ze zegt “Ik herinner me dat ik massa’s rekken had met kleding doorheen mijn ouders en mijn partner hun huis. Uiteindelijk kwam het tot het punt dat zij hun voordeur nog nauwelijks konden openen, dan heb ik besloten opzoek te gaan naar mijn eigen studio!”

Ze had een goede visie, doorzettingsvermogen, scherpzinnigheid en een passie voor succes. Maar bovenal de motivatie om zichzelf te pushen. 

Het label kende ongelofelijk veel internationale belangstelling van o.a. celebrities zoals, de  Kardashians & Jenners, Gigi en Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Eva Longoria, Jennifer Lopez en Ariana Grande, om er een paar te noemen. 

Wij zijn gek op deze collectie, dit is voor een zelfzeker dame die gezien wil worden en pure elegantie uitstraalt. 

Altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Contacteer ons voor een afspraak.

 

 
misha