.

Misha

Op en top vrouwelijkheid bij Misha

Michelle Aznavorian, oprichter van het merk Misha, was 19 wanneer ze haar eerste bedrijfje opstartte. Namelijk een eBay winkel waar ze tweedehands designer kleding verkocht.  Toen ze 22 was had ze haar eigen studies betaald aan de school of fashion in Melbourn en was ze klaar om aan haar solo avontuur te beginnen. Zo ontstond het merk Misha.

De merk ontstond in Michelle’s garage in Melbourne.  Ze zegt “Ik herinner me dat ik massa’s rekken had met kleding doorheen mijn ouders en mijn partner hun huis. Uiteindelijk kwam het tot het punt dat zij hun voordeur nog nauwelijks konden openen, dan heb ik besloten opzoek te gaan naar mijn eigen studio!”

Ze had een goede visie, doorzettingsvermogen, scherpzinnigheid en een passie voor succes. Maar bovenal de motivatie om zichzelf te pushen. 

Misha – Stijlvolle en elegante avondkleding

Misha kende ongelofelijk veel internationale belangstelling van o.a. celebrities zoals, de  Kardashians & Jenners, Gigi en Bella Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Eva Longoria, Jennifer Lopez en Ariana Grande, om er een paar te noemen. Het is een uitermate vrouwelijke collectie, die bestaat uit zeer aansluitend korte en halflange jurken. Ideaal om naar een feest te gaan als je elegant en heel vrouwelijk wil ogen. Wij zijn in elk geval gek op deze collectie!

Ben jij nog op zoek naar een feestelijke outfit? Wij geven stijladvies op maat, contacteer ons voor een afspraak.

 
misha