.

Margaux Lonnberg

Blogster, model en muse – Margaux Lonnberg

Margaux Lonnberg is een française met een diploma kunstgeschiedenis. Ze begon haar carrière in een kunstgalerij, werd daarna een bekende blogster en is nu ontwerpster van haar eigen kledinglijn. 

Alles begon toen ze Blogster Garance Doré leerde kennen. De twee kwamen goed overeen en Margaux werd al snel haar model, muse en vriendin. Kort daarna besloten ze ook een blog voor Margaux op te richten. Vanaf die dag verliep alles in een versneld tempo. De blog had binnen de kortste keren een massa bezoekers. Margaux werd gecontacteerd door bekende Franse merken om ook hun muse te zijn en sommigen vroegen zelfs hun blog te beheren.

Margaux had dus al een hele carrière in de modewereld achter de rug vooraleer ze zich onderscheidde en haar eigen merk oprichtte.

De rebelse benadering van Margaux Lonnberg

Haar constante creativiteit en rebelse benadering zorgen voor een hedendaagse collectie met tijdloze stuks. De eigenzinnigheid van de ontwerpster maakt dat ze zich niet vast pint op seizoensgebonden modetrends. Wel maakt ze mode die generaties lang mee gaat. Haar ontwerpen zijn uniek, tijdloos en kenmerken zich door speciale details.

Een musthave voor elke kleerkast!

Niet zeker hoe je stuks te combineren? Contacteer ons voor een afspraak, Smits Studio geeft stijladvies op maat.

_DSC0448 (3)
_DSC0003
_DSC0484 (3)
_DSC0167
_DSC0123
_DSC0270 (2)
_DSC0358 (3)