.

Magali Pascal

Parisian chique bij Magali Pascal

De Franse ontwerpster, Magali Pascal, is geboren en getogen in Parijs. Ze studeerde kunst aan de ENSAD kunstsschool in Parijs. Niet veel later richtte ze haar eigen merk op, dit werd tentoongesteld in Galeries Lafayette. De collectie is een pure vertaling van haar liefde voor Parijs.

Zomerse looks in de nieuwe collectie van Magali Pascal

De Parisienne maakt opmerkelijk draagbare stuks met een typisch Frans karakter. Ze laat zich inspireren door de Parijse ‘bourgeois bohème’. Haar collecties belichamen de Franse elegantie en zijn high-end design. Ze zijn vrouwelijk, lieflijk, stoer en hebben die typische vintage look. Je kan het beschrijven als een romantische collectie met de nodige stoere accenten, als leren jasjes en statement handtassen. Op deze manier wordt de Franse cool volledig bewaart.

Ook dit seizoen verbaast de ontwerpster opnieuw met haar luchtige zijden jurkjes, blouses met rushes, wijde linnen broeken met franjes onderaan en jumpsuits met cut-out accenten en wijde broekspijpen. Zoals elk seizoen gebruikt de ontwerpster enkel natuurlijke stoffen als zijde, katoen en linnen. Deze combineert ze met boterzachte kleuren als ecru, lichtblauw, wit en zwart. Hen jij er altijd als een echte Parisienne willen uitzien? Dan is dit merk je op het lijf geschreven. De collectie doet je wegdromen van zomerse taferelen. De stuks kunnen zowel overdag als ’s avonds gedragen worden. 

Wij combineren je outfit graag tot in de puntjes. Heb je graag stijladvies op maat? Contacteer ons voor een afspraak.
Je kan alvast een kijkje nemen op de Smits Studio webshop. Ontdek het Magali Pascal online aanbod hier.

<< ga terug naar trendy collecties

3_af11ccf7-c644-436b-ab49-6b112f3d1302
4_18263cf9-407e-456b-bb19-76d6765f6f8a
5
6
8
9
Riviera_Campaign_III
Riviera_Campaign_IV
Riviera_Campaign_V
Riviera_Campaign_VI