.

Magali Pascal

Urban vintage met een franse flair

Magali Pascal is een franse ontwerpster. Ze is geboren en getogen in Parijs. Studeren deed ze ook in Parijs,  aan de ENSAD kunstsschool. Met als gevolg dat ze ook haar eerste collectie in deze stad voorstelde. Het merk ontstond in 2002 en werd tentoon gesteld in Galeries Lafayette. 

De Parisienne maakt opmerkelijk draagbare stuks met een typisch Frans karakter. Ze is vooral geïnspireerd door de Parijse ‘bourgeois bohème’. De collecties belichamen de Franse elegantie en zijn high-end design. Je herkent de ontwerpen dus aan hun vrouwelijke en vintage look. Met als gevolg dat elk kledingstuk ook romantisch getint is. Merkwaardig is wel dat een outfit nooit zijn stoere karakter verliest. Combineer een kanten jurkje met een leren jasje en je outfit staat helemaal op punt.

Wat kan je verwachten van het kleurenpalet?
De ontwerpster gebruikt voornamelijk neutrale poederkleuren. Denk aan ecru, pastelroze, wit en ook zwart. Wat stoffen betreft zie je vaak zijde en andere organische materialen terugkomen. 

Daarom zijn de stuks zowel geschikt voor dagdagelijks dragen als voor een avondje uit. Je steelt zeker en vast de show in een outfit van deze Parisienne.

Altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Contacteer ons voor een afspraak.
Liever meteen online shoppen? In de Smits Studio webshop bieden we leuke stukken aan. Bekijk het Magali Pascal online aanbod.