.

Kelly Love

Zijden tijdloze stuks bij Kelly Love

De ontwerpster van het merk, Kelly Love is geboren en getogen in Australië. Ze begon haar carrière door te werken voor een Japanse artiest en modeontwerper. Hier leerde ze hoe belangrijk het creëren van een concept was. Haar vlotjes in mekaar vloeiende collecties zijn hier vandaag de dag nog steeds het bewijs van. Na haar ervaring bij verschillende couturiers gooide de ontwerpster het over een andere boeg en startte ze haar eigen label. Een zeer stijlvol merk dat geschikt is voor elk type vrouw.

Kelly Love kiest voor vakmanschap

Hedendaags, vrouwelijk en luxueus, daarvoor staat het merk Kelly Love. De Australische kiest seizoen na seizoen voor echt vakmanschap. De simpele lijnen in haar collectie worden versterkt door handgetekende prints en luxueuze stoffen, gefabriceerd in Italië. Ook bij het breien komt er geen machinewerk aan te pas. Alle pulls en cardigans zijn handgemaakt en bestaan uit natuurlijke vezels als lamswol, linnen en katoen.

 

Een liefdesverhaal voor zomer 2019

Voor haar nieuwe collectie haalde Kelly Love haar inspiratie bij een simpel, langdurig liefdesverhaal. Een verhaal dat je doet denken aan de eerste dagen van de zomer, de eeuwige smaak van jeugd en limonade op je lippen terwijl je door een prachtige bloementuin wandelt, samen in bomen klimmen en daarna vertoeven op een dekentje met wondermooie gedichtjes die je aan mekaar voorleest.

De zijden stoffen staan opnieuw centraal in de zomercollectie, met vloeiende jurken, hoge taillebroeken, zijden tops, middellange rokken en blouses met rushes. Net zoals de lijnen in de collectie blijft ook het kleurenpalet neutraal. Kleuren als zwart en ecru blijven sterk aanwezig en worden opgefleurd met zalmtinten en diep rood. 

Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Wij geven stijladvies op maat, contacteer ons voor een afspraak.
In de Smits Studio webshop vind je ons online aanbod van Kelly Love terug.

 

 

<< ga terug naar trendy collecties

Screenshot_1
Screenshot_2
Screenshot_3
Screenshot_4
Screenshot_5
Screenshot_6
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9
Screenshot_10
Screenshot_11
Screenshot_12
Screenshot_13
Screenshot_14
Screenshot_15
Screenshot_16
Screenshot_17
Screenshot_18
Screenshot_19
Screenshot_20