.

Kelly Love

Simpele lijnen, met pittige details

Geboren en getogen in Australië begon Kelly Love haar carrière door te werken voor een Japanse artiest en modeontwerper. Zodoende leerde ze hoe belangrijk het creëren van een concept was. Met als gevolg dat achter elk individueel stuk een duidelijk concept zit. Dit vertaalt zich vandaag de dag nog steeds in haar collecties.
Na 2 jaar werken voor de Japanse modeontwerper keerde Kelly ten slotte terug naar Sydney. Hier studeerde ze ook nog modeontwerp. Na haar studies werkte Kelly voor het prestigieuze couture-label Baccini en Hill.  Hier leerde ze onder andere meer over het vakmanschap achter kleding en de delicate stoffen die in de couture-wereld gebruikt worden.

Na deze leerrijke ervaring richtte ze haar eigen label op. Kelly Love is een vrouwelijk alsook hedendaags luxemerk dat gespecialiseerd is in echt vakmanschap. Exclusieve handgetekende schetsen worden geprint op mooie zijden, bijgevolg is elk stuk uniek. Het brand levert echte luxe kleding die is bekomen door het ontwikkelen van stoffen met Italiaanse molens. Het breiwerk is handgemaakt met lamswol, linnen en katoen. Elk stuk is luxueus, vrouwelijk en uniek.

Altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Contacteer ons voor een afspraak.
Meteen online shoppen? In de Smits Studio webshop bieden we leuke stukken aan.
Bekijk het Kelly Love online aanbod.

 

<< ga terug naar trendy collecties

FullSizeRender (4)
Screenshot_3
Screenshot_7
Screenshot_1
Screenshot_2
Screenshot_4
Screenshot_5
Screenshot_8
Screenshot_15
Screenshot_9
Screenshot_7
Screenshot_10
Screenshot_12
Screenshot_6
Screenshot_13
Screenshot_14
kelly love