.

Ganni

Scandinavisch vooruitstrevende mode bij Ganni

Ganni is opgericht in het jaar 2000 door een kunstkenner en eigenaar van een kunstgalerij. Met als doel het perfecte cashmeren breigoed ontwerpen. Sinds 2009 is het merk in handen van man en vrouw, Ditte en Nicolaj Reffstrup, en razend populair. Het merk wordt verkocht bij meer dan 400 van de beste retailers en in 21 concept stores in Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Beide ontwerpers zijn afkomstig van Kopenhagen en zijn zeer fier op hun afkomst. Alsook op de Scandinavische stijl waarin ze zijn opgegroeid. Toch willen zich niet beperken tot de traditionele minimalistische expressie hiervan. Ganni wil de stereotypen van de Scandinavische mode doorbreken met moeiteloze en makkelijk te combineren mode. Stuks en outfits waar vrouwen dag in, dag uit instinctief naar op zoek zijn.

Ganni gaat op safari

De ontwerpers van Ganni gaan back to basics, en meer bepaald naar kamperen in de wildernis. Het doel van deze collectie is om een gevoel weer te geven, zoals genieten van de zonsondergang, blootvoets op het gras lopen, vrienden die in de zomer samen koken en lachen bij het vuur, rondtrekken met de rugzak, …. Stuks voor stuk zomerse en gelukzalige gevoelens waar iedereen naar kan terugblikken en van droomt.

De kleuren van de collectie zijn veel neutraler dan die van vorige seizoenen, veel natuurtinten met een algemene safari-look.  Denk aan beige parka’s, lange jurken met een veel te grote sweater erover, stoere shorts, combat boots en sokken die we lekker hoog optrekken. Een verbluffende collectie die ons onmiddellijk doet denken aan vakantie. Een droom om te dragen!

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Ganni online aanbod.
Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

<< Ga terug naar trendy collecties