.

Ganni

Een girly boho collectie bij Ganni

Ganni is opgericht in het jaar 2000 door een kunstkenner en eigenaar van een kunstgalerij. Met als doel het perfecte cashmeren breigoed ontwerpen. Sinds 2009 is het merk in handen van man en vrouw, Ditte en Nicolaj Reffstrup, en razend populair. Het merk wordt verkocht bij meer dan 400 van de beste retailers en in 21 concept stores in Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Scandinavisch vooruitstrevende mode bij Ganni

Beide ontwerpers zijn afkomstig van Kopenhagen en zijn zeer fier op hun afkomst. Alsook op de Scandinavische stijl waarin ze zijn opgegroeid. Toch willen zich niet beperken tot de traditionele minimalistische expressie hiervan. Ze willen de stereotypen van de Scandinavische mode doorbreken met moeiteloze en makkelijk te combineren mode. Stuks en outfits waar vrouwen dag in, dag uit instinctief naar op zoek zijn.

Wat kan je verwachten? Een vrolijk kleurige collectie, met bloemenprints en strakke lijnen gecombineerd met romantische details, zoals rushes en kant. Het is een collectie voor jong en oud, die je zowel sober als speels kan dragen. Zijn veelzijdigheid is dan ook een echt pluspunt voor het merk.

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Ganni online aanbod.
Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

<< Ga terug naar trendy collecties