.

Aje

Een moeiteloos cool merk – Aje

Aje is een modehuis dat zich vooral toewijdt aan pure schoonheid en stoere vrouwelijkheid. Het is een collectie speciaal ontworpen voor vrouwen die zich moeiteloos coole look willen aanmeten. De ontwerpers, Adrian Norris & Edwina Robinson richtten het merk op in 2008. Hiermee willen ze een brug vormen tussen urban en frivool. De collectie illustreert de levensloop en achtergrond van het duo. Adrian studeerde aan de kunstacademie van Venetië. Edwina blikt terug op een succesvolle carrière bij het modemagazine RUSSH.

Handwerk en puur vakmanschap bij Aje

Het duo maakt gebruik van handgeweven stoffen en hand geschilderde prints. Elk stuk is uniek en voorzien van een speciale afwerking. Hun inspiratie? Die halen ze in de natuur,  ze inspireren zich op de ruwe schoonheid van natuurlijke landschappen. 

De collectie is een perfect uitgebalanceerde mix van pittig en romantisch. Denk aan frivole kleedjes die net kort genoeg zijn om nog stoer te ogen. Steek daar nog een paar leren boots onder in combinatie met een leren jas en je kan zo de deur uit. 

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Aje online aanbod.

Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

<<Ga terug naar trendy collecties