.

AERON

Aeron – minimalistisch design van superieure kwaliteit

Het merk Aeron vindt zijn oorsprong in Hongarije. Designer Eszter Áron werd geboren in Budapest en groeide op in een creatieve en artistieke omgeving. Ze werd namelijk geboren in een textiel dynastie met generaties van kleermakers. Zo reisde ze als jong meisje al met haar moeder naar textiel-, mode- en kunstbeurzen doorheen heel Europa. De inspiratie die ze daar opdeed vertaalt zich ook vandaag in haar collecties.

Eszter behaalde niet enkel een diploma aan de modeshool, ze besloot ook een opleiding Business administratie te volgen. Dit om alle facetten van de job te begrijpen. Kort daarna werd ze hoofdontwerpster voor een populair Hongaars merk. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan besloot Eszter haar eigen merk op te richten, met de naam Aeron.

Moeiteloos elegant met Aeron

Hou jij van strakke lijnen en een minimalistisch design? Dan is het merk Aeron zeker iets voor jou. De ontwerpster werkt met sterke, scherpe lijnen, waarin ze de focus op de materialen en afwerking legt. Denk aan speciale details zoals halsuitsnijdingen, asymmetrische mantels, hoge taillebroeken met plooien vooraan, oversized sweaters en minimalistische jurken. Ze kenmerkt haar collectie door de gedetailleerde afwerking. Het vakmanschap is een typisch kenmerk en de inspiratie van haar werk.

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Aeron aanbod online.
Niet zeker hoe je deze prachtige stukken moet combineren? Geen probleem! Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak. 

<< ga terug naar trendy collecties