.

Wright

Wright – mode van eigen bodem

Het merk Wright is geboren in het midden van een Belgische familie die al drie generaties lang actief was in de textielbranche. De naam wright is het oude Engels woord voor ambachtsman. Onstaan in een tijdperk van vluchtige trends creëert het merk vrouwelijke tijdloze silhouetten, die bijzonder comfortabel zitten. Ook kan je rekenen op de beste materialen in een subtiel kleurenpalet en een niet te opzichtige stijl.

Wright breng kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Elk item van Wright wordt in het in-huis atelier gemaakt door vakmensen die hun ambachtelijke skills omzetten naar een eigentijds ontwerp. De stuks van deze collectie zorgen ervoor dat je je kleerkast compleet kan aanvullen. Sterker nog, de ontwerpers creëren stuks die makkelijk te combineren zijn met andere stuks in je kleerkast. Al de stuks zijn namelijk vervaardigd met een ‘dress up en dress down” aanpak. Dit geeft een dubbele dimensie aan elk kledingstuk. Je kan het namelijk zowel casual als chique dragen. Het merk is vrijwillig anti-cool en anti-bling. Dit geeft de kledij een elegante look die uiterst comfortabel is.

Dit seizoen overheersen zachte pasteltinten als roze, lila en wit. In deze collectie vind je losse, simpele lijnen met speciale details. Dit geeft het minimalistisch Belgisch design extra pit. Ga jij voor tijdloze elegantie? Dan is dit merk je op het lijf geschreven!

Bij Smits Studio vind je de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Bekijk ons Wright online aanbod
Niet zeker hoe je deze prachtige stuks moet combineren? Je bent altijd welkom in onze winkel voor een persoonlijke styling. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Screenshot_16
Screenshot_1
Screenshot_3
Screenshot_2